Dana Cup sætter ny fantastisk rekord

20. jul 2014
DanaCup2014

 Dana Cup sætter ny fantastisk rekord

 1011 hold. Så mange hold har der aldrig nogen sinde deltaget i Dana Cups 33 år lange historie. 1011 hold er 90 flere end i 2013, der også var et rekordår.

- Det er helt fantastisk og vi kniber os selv lidt i armene, for det er tredje år i træk, at vi sætter rekord, siger direktør for Dana Cup, Jette Andersen, der vurderer, at den store fodboldturnering, som samler unge spillere fra mere end 40 nationer, i år runder godt 30.000 spillere, ledere og familiemedlemmer.

- 1011 er jo helt fantastisk, men i virkeligheden måler vi ikke vores succes på antallet af hold alene. De mange hold er jo med til at skabe det fundament, som Dana Cup hviler på, men for os er det lige så stor en succes, når vi oplever i tusindvis af glade, unge fodboldspillere, der i en hyggelig og sportslig atmosfære får lejlighed til at kæmpe mod spillere fra andre lande. På Dana Cup er der plads til alle, uanset niveau, hudfarve, køn og politisk overbevisning, og når spillerne trækker fodboldblusen over hovedet, er alle lige, og de dyster på lige vilkår, påpeger Jette Andersen.

- For os er det også afgørende, at vi kan fastholde den kvalitet, som vi er kendt for. Selv om vi nu har passeret 1000 hold, er det vigtigt for os fortsat at kunne tilbyde alle hold den samme høje kvalitet, som de er vant til. Mange af klubberne kommer til Dana Cup år efter år, bl.a. for de hygger sig, og fordi kvaliteten er høj – i madteltet, på banerne og på overnatningsstederne – og fordi vi har forstået at følge med tiden og forny os, bl.a. med ny app til smartphone og tablet, med nye spændende events og med nye og endnu bedre forhold for et voksende antal medrejsende familiemedlemmer, siger Dana Cups daglige leder.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down