Dana Cup App

22. jul 2014
Dana Cup app

Ovenstående Dana Cup App kan downloades gratis på App Store eller Google play.

 Dana Cup App

 Deltagerne ved dette års Dana Cup vil have bemærket, at man ikke længere kan fremskaffe den traditionelle Dana Cup info-bog, idet den er blevet afløst af en Dana Cup App, som kan downloades gratis via App Store eller Google play. På Dana Cup App finder man således alle nødvendige kontakt-informationer, nyheder, oversigt over fodboldbaner, skoleadresser, turneringsplan og mange andre oplysninger.

Det er Dana Cup's marketingchef Alison Forman, som har være med til at udvikle App'en.

'I moderne tider går alle sammen rundt med mobiltelefoner og iPads. Vi har således gratis WiFi på hele området omkring Vendia hallen og alle skoler. Vi tænkte bare, at det var ligeså let at have alt i hånden i stedet for i en bog, som ofte bliver glemt eller smidt væk. Det var idéen bag det,' siger Alison Forman.

'Det er mit indtryk, at Dana Cup App'en er blevet godt modtaget. Allerede før turneringsstart fik vi mange gode tilbagemeldinger og indtil nu har folk sagt, at den er helt enkelt og indeholder al den information, som man behøver, så det har været rigtig positivt,' understreger Alison Forman.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down