Fløjter første gang til Dana Cup

22. jul 2014
Snezhana Ilievska

 Fløjter første gang til Dana Cup

 Selv om 32-årige Snezhana Ilievska fra Makedonien har dømt fodbold i 12 år, så var hun spændt på at skulle fløjte sin første kamp op ved Dana Cup tirsdag på anlægget i Højene. Snezhana Ilievska er en af ikke så mange kvindelige fodbolddommere i Makedonien.

- Jeg har dømt i mere end 10 år, og jeg vil meget gerne have FIFA-licens, men jeg tror,at det bliver svært, smiler Snezhana Ilievska, der egentlig har en fysisk uddannelse indenfor sport. Men da jobmulighederne er få på det område, har hun måttet tage arbejde på en fabrik. Nu er hun imidlertid i gang med at uddanne sig til fysioterapeut.

- Jeg har en ven, der har været dommer ved flere internationale fodboldturneringer. Herefter fandt jeg Dana Cup på Internettet og meldte mig til, fortæller Snezhana Ilievska, der ankom til Hjørring sent mandag aften - bare nogle få timer før hun skulle fløjte for første gang.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down