Dana Cup er kendt verden over

23. jul 2014
Johnkendt

 Dana Cup er kendt verden over

 - Det er din natur at arbejde for sagen, når ideen dukker op. Det har du gjort, og du har samtidig haft en fantastisk evne til at motivere dine omgivelser. Denne kombination har ført til, at Dana Cup i dag er kendt Verden over.

Sådan sagde bestyrelsesmedlem i Dana Cup, Torben Vandsted, bl.a. i begrundelsen for at udnævne Dana Cups idémand, John Robert Larsen, til ærespræsident.

- For mere end 33 år siden, fik du ideen til en fodboldturnering i Hjørring. Tusindvis af unge har, takket været din ide, fået oplevelser for livet. Den Dana Cup, du skabte, betyder meget for Hjørring og hele landsdelen. Dana Cup med tusindvis af deltagere fra hele Verden skaber hvert år et helt specielt og festligt sommerliv i området.

- I dag, hvor du er trådt tilbage, kan du med stolthed betragte det, du har skabt og udviklet. Dana Cup vil takke dig for den store indsats! Det gør vi ved at udnævne dig til Ærespræsident – en hæderstitel, der indebærer livstids medlemskab i Den Grønne Butterfly – foreningen, der står bag Dana Cup, sagde Torben Vandsted, inden John Robert Larsen fik overrakt det synlige bevis af bestyrelsesformand Ole Vang Bruun og Karsten Dissing fra Dana Cups bestyrelse.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down