Turneringsidé starter med Berlin

24. jul 2014
samabjberlin
Her ses pigeholdet Berliner Fussballverband

 Turneringsidé starter med Berlin

 I de senere år har Fortuna Hjørring oplevet, at de har fået sværere og sværere ved at skaffe kvalificerede modstandere i Danmark. Således er der opstået et ønske om at etablere et samarbejde med kompetente klubber i udlandet. I den forbindelse er salgschef for udlandet Fleming Nielsen, der med henblik på at skabe en firkantsturnering ved at etablere kontakt med egnede 4 klubber eller forbund i henholdsvis Tyskland, Sverige, Norge og Danmark.

"Nu, hvor vi vil forsøge at skabe et samarbejde, synes vi, at det er en god ide at få det udvalgte hold fra Berlin, Tyskland, med til turneringen i år. Således er det også planen, at Fortuna Hjørring skal en tur til Berlin næste sommer," siger Flemming Nielsen

Det udvalgte hold fra Berlin er baseret på spillere fra 4 lokale klubber, som alle er blevet håndplukket til holdet, hvor flere spillere bl. a. har spilleerfaring fra 2. Bundesliga eller det tyske landshold.

'Set i udviklingsøjemed er det klart, at pigerne skal matches noget hårdere og Berlin er jo ikke så langt væk. I vinterhalvåret vil vi desuden forsøge at etablere nogle træningslejre, hvor specielt norske hold kan komme ned og spille,' fortæller Flemming Nielsen, som har store forventninger til den succes og de muligheder der knytter sig til en firkantsturnering.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down