Farverig Trup fra Berlin

24. jul 2014
farverigBerlin
Berlin spiller i rødt

 Farverig Trup fra Berlin

 Højkoncentreret men alligevel meget afslappet forbereder udvalgsholdet fra Berlin sig på deres næste kamp. Teknisk formåen er hellere ikke en tilfældighed, da det ifølge den sympatiske cheftræner Aileen Poese er et hold sammensat af de bedste 15 – 18-årige ungdomstalenter fra forskellige foreninger i delstaten Berlin. Dertil skal siges, at indbyggertallet i landet Berlin næsten svarer til Danmarks befolkning!

- Kontakten er opstået gennem vores ungdomsudvalg (fra Berliner Fußballverbandes, red.). Jeg blev så spurgt, hvilken alderklasse og det er lige de spillere, der er midt i sæsonforberedelserne. Det er spillere der til daglig delvis spiller i 2. Bundesliga eller B-Jugend Bundesliga og således er holdet sammensat af kvindespillere og ungdomsspillere, fordi det er det alderstrin vi er interesseret i, forklarer Aileen i forhold til udvalgsarbejdet der ligger til grund for det fremtidige samarbejde med Fortuna Hjørring,

Da klubberne er midt i deres sæsonforberedelse er det selvfølgelig svært at få spillerne fritstillet. Men da det alligevel er en konkurrence over en uge, passer det fint ind i deres forberedelser. Af de nominerede spillere er 18 taget med til Dana Cup. Nogle af dem har allerede erfaringer fra landholdet, hvor de har spillet 1-2 landskampe, eller er i hvert fald blevet nomineret til landholdet af det tyske fodboldforbund, DFB.

- Det er et meget farverigt hold både hvad angår alder og deres fodbolderfaringer, men deres evner fejler intet. Lad os sige det sådan: Vi kan sagtens skifte ud, siger Aileen smilende, hvis mål klart er at nå finalen.

Selv om fodbold klart er målsætning, er der dog også tid til regeneration mellem kampene – måske endda ved Vesterhavet.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down