Spansk fodbold med dansk islæt

24. jul 2014
Barcelona
På billedet ses nogle af spillerne fra U.E. Castelldefels med pilot og far, Kim Søegaard

 Spansk fodbold med dansk islæt

 De spanske drenge fra klubben U.E. Castelldefels, som ligger cirka 20 km udenfor centrum af Barcelona, havde fornøjelsen af at have deres helt personlige pilot til at flyve de 16 spillere, 4 trænere samt 19 forældre og søskende til Danmark.

Blandt de B12- spillerne er nemlig pilot Kim Søegaard's søn Rasmus. Og hvad er ikke mere naturligt end at far bringer ungerne til fodbold? Ligeledes er forbindelsen til Dana Cup også ganske naturlig, idet Bettina, Rasmus' mor, er fodboldpige fra Hjørring.

Efter at have deltaget i DBUs fodboldskole i Hjørring sidste år, ringede Bettina egentlig bare for at høre, om der var mulighed for Rasmus at opleve Dana Cup som spiller på et dansk hold. Denne samtale tog dog en helt uventet drejning, idet det resulterede i, at Bettina pludselig var guide under Dana Cup's studietur til Barcelona og Rasmus' hold nu kom blev til Dana Cup.

"Mens drengene hygger sig til Dana Cup, er Danmark for de spanske familier et eksotisk rejsemål, som de er meget begejstret for. Danskerne er venlige og åbne mennesker. Dog skal de lige vende sig til at man spiser aftensmad kl. 18.00 og ikke kl. 22.00" smiler Bettina

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down