DBU-formanden åbner udstilling på Dana Cup

21. jul 2014
DBUudstillingJette Andersen besøgte udstillingen og oplevede EM-pokalen, da hun i maj var til DBU's jubilæumsreception i Brøndby. På billedet ses fra venstre. DBU-formand Jesper Møller, Mette Bach, Løkken, tidligere landsholdsspiller fra Fortuna og nuværende bestyrelsesmedlem i DBU, Jette Andersen og Frits Ahlstrøm.

 DBU-formanden åbner udstilling på Dana Cup

Skaberen af DBU's 125 års jubilæumsudstilling, UEFA's mangeårige pressechef Frits Ahlstrøm, er også med i Hjørring.

Der bliver mulighed for at mindes en lang række af glædelige oplevelser i dansk fodbolds historien, når Dana Cup får besøg af den Jubilæumsudstilling DBU stablede på benene i forbindelse med organisationens 125 års jubilæum i maj.

Tirsdag er udstillingscontaineren sat på plads ved Vendiahallen på Ths. Morildsvej, og dørene bliver slået op først på aftenen, når der er kaldt til leder-træf for Dana Cup-deltagere og en række lokale gæster.

- Vi er så heldige, at få DBU's formand Jesper Møller på besøg, og han vil foretage den officielle åbning af udstillingen i Hjørring, siger Dana Cups direktør, Jette Andersen.

Udstillingscontaineren har været på landsturné, hvor byer som Aalborg, Århus, Odense og København er besøgt. Og nu kommer udstillingen tæt på folk i Vendsyssel.

- Det er en udstilling, som henvender sig til rigtig mange med interesse for dansk fodboldhistorie. Frits Ahlstrøm, der har skabt udstillingen, er den person, der har mest kendskab til alle hjørner af dansk fodbold. Hans mangeårige virke i UEFA betyder, at han kan sætte det hjemlige i relief til international fodbold. Derfor er vi naturligvis også glade for, at han er til stede under årets Dana Cup og garanteret er parat til en snak i udstillingen.

Jette Andersen forventer, at rigtig mange fra egnens lokale klubber finder vej til udstillingen ved Vendiahallen, og hun tror også på, at flere af de udenlandske unge får glæde af historier om Michael og Brian Laudrup, Peter Schmeichel, Frank Arnesen og dem fra en tid endnu tidligere.

Udstillingen, hvor man bl.a. kan se en kopi af europamesterskabspokalen, som Danmark bragte hjem fra Gøteborg i 1992.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down