Årets højdepunkt 2015

10. dec 2014
mexico 08.12

Foto: Intercups fra Mexico.

Årets højdepunkt 2015

 

Med kun 221 dage til det går løs tegner alt til, at Dana Cup Hjørring fra den 20. til den 25. juli bliver højdepunktet for rigtige mange ungdomsfodboldspillere fra hele Verden.

Holdtilmeldinger til Dana Cup 2015 strømmer ind!

Der kommer tilmeldinger fra gamle, kendte klubber, og der er også rigtig mange ny klubber, som melder sig for at opleve en fremtid i vores Dana Cup Familie.

Allerede nu er der tilmeldt hold fra:
Argentina, Brasilien, Danmark, England, Frankrig, Færøerne, Ghana, Hong Kong, Island, Indien, Italien, Kenya, Kosovo, Libanon, Malta, Mexico, Nederland, Norge, Peru, Polen, Portugal, Skotland, Sverige, Sydafrika, Tanzania, Tyskland, Uganda og USA.

I 2014 blev der sat hold-rekord – i alt 1.011 hold fra hele Verden kom til Hjørring.

I én uge, oplevede vi alle sammen et fællesskab, som er svært at finde andre steder. I trygge omgivelser møder unge og ældre venskab, sammenhold, respekt og passion for fodbold.

I 2015 bliver der ekstra oplevelser. Et nyt stadion tages i brug til indmarch og finaler, den gamle centrale Vendiahallen fremstår som ny efter renovering, og en nyopført Nord Energi Boxen – en hal på 2500 kvadratmeter, bygget sammen med Vendiahallen – skal rumme bespisningen.

Med alle de nye ting i kombination med vore gode, gamle traditioner, er der lagt op til en Dana Cup ud over det sædvanlige.

Derfor byder vi endnu en gang velkommen til Hjørring til såvel gamle som nye klubber, til trænere og til ledere fra hele Verden!

Vi er klar til at give jer alle en oplevelse og et minde for livet!

Tilmelding 2015

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down