Dana Cup ud til Danmark

06. jan 2015
dc danmark

Foto: Fortuna Hjørring - Team Photo v/Per Henrik Sanderhoff

Dana Cup ud til Danmark


Hos Dana Cup ser man gerne, at der bliver endnu flere danske hold til at tage imod de mange udenlandske gæster. Derfor tager repræsentanter for den populære turnering og klubben bag turneringen, Fortuna Hjørring, i begyndelsen af 2015 på en Dana Cup promotion-tur til danske klubber.

I første omgang besøger Dana Cup/Fortuna-holdet Hillerød onsdag den 21. januar 2015 og Tarup Paarup IF, onsdag den 28. januar. Invitationen til fyraftensarrangementerne de to steder går på: "Kom og få inspiration til fodbold-sæsonen 2015 ganske gratis". Og målgruppen er trænere, holdledere, spillere, forældre og bestyrelsesmedlemmer.

Programmet er sammensat af Dana Cup-medarbejderen Flemming Nielsen: DBU-Instruktør, fysioterapeut, 30 års trænererfaring fra øverste hylde, mænd og kvinder, og i besiddelse af UEFA Pro-License. Flemming Nielsen er selv tidligere A-landsholdsspiller og Udlands-Prof. Med sig har Flemming Nielsen en anden top-træner, Fortuna Hjørrings amerikanske assistenttræner, Carrie Kveton, der tidligere har spillet i Varde og Sønderjyske, er DBU-uddannet A-Licens-træner.

De to trænere har nogle af dansk kvindefodbolds største talenter med ved disse arrangementer. I Hillerød fortæller Fortuna Hjørring-profilerne, Luna Gewitz og Signe Bruun, om livet som A- og U-landsholdsspiller, og de to træner sammen med Hillerøds U17 DM. Mødedeltagerne får mulighed for at lytte til og snakke med såvel de to top-trænere som de to spillere.

Ved mødet i Tarup Paarup IF er turens "træner-team" det samme som I Hillerød, men der er udskiftning på spiller-siden. Her er det to andre Fortuna Hjørring-profiler, der stiller op, nemlig Sofie Junge Pedersen og Frederikke Thøgersen, der fortæller om livet som A-landsholdsspiller, og de træner sammen med TPI's U17 Piger M1.

Foruden at træne og berette om træningen præsenterer Flemming Nielsen Dana Cup, Hjørring og Dana Cup SportsCenter.

For at deltage skal man blot maile til soccer@danacup.dk og angive klubbens navn og det antal, der ønsker at være med. Tilmeldingsfristen udløber kl. 12 samme dag, som klubaftenen afvikles!

For yderligere spørgsmål tage gerne kontakt direkte til Flemming Nielsen på flemming@danacup.dk

Program Hillerød

Program Tarup Paarup IF

flemmingcarrielunasignesofiefrederikke

Flemming Nielsen, Carrie Kveton, Luna Gewitz, Signe Bruun, Sofie Junge Pedersen og Frederikke Thøgersen.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down