Mexico og Costa Rica

08. jan 2015
cruzazul mexico

Foto: Cruz Azul er fra Mexico City – grundlagt i 1927, og har siden da vundet otte mesterskaber, tre pokaltitler og seks udgaver af CONCACAF Champions League. Klubbens seks Champions League-titler gør den til den mest succesfulde klub i international nordamerikansk klubfodbold.

Dana Cup i Mexico og Costa Rica

 

Dana Cup skal igen i 2015 gerne byde på flot latinamerikansk fodbold. Turneringen i Hjørring har tradition for, at spændende hold, fra Mexico, samt flere mellem- og sydamerikanske nationer dukker op og begejstrer såvel modstandere som de mange tilskuere, der altid samles ved sidelinjen, når der bydes på latinamerikansk fodbold.

Gennem årene har Dana Cup haft betydelig deltagelse af hold fra såvel Mexico som Costa Rica - to nationer, der er berømmet for en meget underholdende, eksotisk spillestil. Og det er netop de to nationer, man vil besøg her i januar for at lave aftaler om deltagelse i Dana Cup 2015 og årene frem over.

Dana Cups agent i Mexico, Patricia Espinosa, har aftalt besøg hos flere klubber.

- Patricia sørger for, at vi i perioden fra den 20. til den 25. januar kommer ud til flere store klubber og det mexicanske fodboldforbund. Samtidig får vi, med hjælp fra den danske ambassade i Mexico City, mulighed for at udbrede kendskabet til Dana Cup i et større mexicansk forum, siger Dana Cups markedsansvarlige, Alison Leigh Forman, der afvikler promotion-arrangementerne sammen med Dana Cups direktør, Jette Andersen.

- Det er af stor betydning for os, at vi kan fortsætte traditionen med deltagelse af de latinamerikanske hold, da netop disse hold giver vore øvrige nationers hold de helt store fodbold-oplevelser, siger Jette Andersen.

Standarden er høj i såvel Mexico som Costa Rica, hvortil turen går efter Mexico.

De nationale damehold fra begge lande har kvalificeret sig til FIFA Women's World Cup Canada 2015, og ved 2014 FIFA World Cup Brazil kunne man opleve store præstationer fra såvel Mexico som Costa Rica.

Dana Cup-arrangementerne i Mexico finder sted i Mexico City, Queretaro og Guadalajara, mens aktiviteterne i Costa Rica finder sted i San José, Costa Rica.

Er der interesse for yderligere informationer vedrørende touren kan der tages kontakt til soccer@danacup.dk 

chivas mexico

Foto: Club Deportivo Guadalajara "Chivas" er fra Guadalajara - grundlagt i 1906, og har siden da vundet 11 mesterskaber.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down