Pachuca på vej

21. jan 2015
Pachuca2

Foto: Dana Cup besøgte Pachuca smukke anlæg, der har otte træningsbaner – tre med kunstgræs og fem med naturgræs. Nu går de 14-årige drenge i gang med at forberede turen til Danmark på disse baner.

Pachuca på vej til Dana Cup

 

Mindst to af Mexicos topklubber er ganske givet at finde i turneringsprogrammet for dette års Dana Cup. Pachuca har et stykke tid overvejet at tage til Danmark og Dana Cup med et hold 14-årige drenge. Pumas har allerede tilmeldt et hold 12-årige drenge.

På promotion-turen til Mexico har repræsentanter for Dana Cup, direktør Jette Andersen og markedsansvarlig Alison Leigh Forman samt Dana Cups agent, Patricia Espinosa, haft et meget positivt møde med lederne fra Pachuca.

- Vi er meget glade for, at mexicanerne i stigende omfang vælger Dana Cup, og hold fra Pachuca, som har et fornemt omdømme i Mexico, er særdeles velkomne, siger Dana Cups Direktør Jette Andersen.

- Patricias service over for klubben giver nu resultat. Jeg er overbevist om, at tilmeldingen foreligger i løbet af få dage.

Pachuca er et fodboldakademi og en klub, der fostrer mange topspillere. Akademiet har i alt 405 elever, hvoraf 25 er piger.

Mexicanske hold er ligesom hold fra USA og Sydamerika yderst attraktive for de europæiske hold på Dana Cup. De leverer både underholdende og kontant seværdigt fodbold.

Det ventes, at der deltager 15-20 mexicanske hold. Pumas drenge 12 år er allerede tilmeldt, og nu er Pachuca på vej.

Dana Cup talte også under besøget i Mexico med Pumas pigehold, som dog venter med at komme til Dana Cup i 2016.

pachuca

Foto: Dana Cups mexicanske agent, Patricia Espinosa, i intens drøftelse med lederne fra Pachuca. Der snakkes rejsetilrettelæggelse, mens Dana Cup direktør Jette Andersen og markedsansvarlige Alison Leigh Forman lytter med. Jose Manzano yderst til højre skal med holdet til Dana Cup.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down