Featured Team Interview 9

05. mar 2015
hinnafb

Foto: Hinna FB, B15 drenge

Hinna FB fra Norge - B15 m.m.

 

Fortæl os kort historien om din klub / dit hold?

Hinna Fotball blev stiftet den 13. november 1917.

Vores hovedmålsætning er:
Hinna Fotball skal være et vigtigt samlingspunkt i bydelen, præget af stabilitet og kontinuitet. Der skal være et miljø, som bygger på tryghed og trivsel, hvor trænere, ledere og andre kan udvikle venskab, selvtillid, respekt og tollerance. Hinna Fotball skal have et sportsligt tilbud til alle, som ønsker at tage del i organiseret fodbold. Det sportslige tilbud skal være af en sådan karakter, at alle spillere får en udfordring og oplever at mestre indlæringen. Der skal gradvist lægges større vægt på resultaterne hos de aldersklasser, som spiller om kredsmesterskab og NM. Det sker blandt andet ved, at Hinna Fotball tilrettelægger kompetaceudvikling hos trænere og ledere.

Børneafdelingen: 
I børneafdelingen har vi rundt regnet 330 medlemmer i alderen fra 5 til 12 år. Hinna-modellen er et vigtigt fundament for al aktivering og udvikling i klubben. Hinna-modellen rummer en god beskrivelse af holdinddeling, holdledelse, organisering, kultur, træning/træningsplaner, kampe, opførsel under træning og i kamp samt repræsentation. Børneafdelingen drives af forældre og består af ca. 60 trænere / holdledere / forældrekontakt / frivillige hjælpere /web-ansvarlig / tilpasningskontakt osv. Lyngdal Cup er sommerens højdepunkt i børneafdelingen og dertil kommer klubbens egen Hinna Miniput-turnering, der afvikles 20.- 21. oktober.

Ungdomsafdelingen: 
Ungdomsafdelingen rummer piger og drenge i aderen 13-16 år. Også her er Hinna-modellen lagt ind som fundament for al aktivitet. Til årets turnering stiller vi med rundt regnet 200 spillere, der er fordelt på ca. 15 hold. Hertil kommer ca. 40 trænere / holdledere / frivillige hjælpere / forældrekontakt / webansvarlig / tilpasningskontakt osv. Dana Cup er sommerens hek store højdepunkt i ungdomsafdelingen.

Seniorafdelingen: 
Til årets turnering har vi 11 hold fordelt på senior og junior såvel damer som herrer. I år stiller vi med et junior damehold og tre junior herrehold. Oven i alt dette har vi et meget aktivt oldboys / veteranhold, som træner hver tirsdag og lørdag.

Er det dit første gang i Dana Cup, hvis ikke, hvor mange gange har din klub deltaget?

Hinna Fotball har vært med på Dana Cup i 32 år.

Hvad er dine mål og forventninger til Dana Cup 2015?

Våre forventninger til året Dana Cup er at alle våre spillere får en fin opplevelse og med mange gode fotballkamper i gode og trygge omgivelser.

Tjek Hinna FB her 

Hinna FB, Erling Olsen - Velkommen til Dana Cup 2015.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down