Dana Cup byder JOE & THE JUICE velkommen

27. mar 2023

Dana Cup byder JOE & THE JUICE velkommen

Vi kan stolt meddele, at vi har forenet os med JOE & THE JUICE denne sommer.

Du finder JOE & THE JUICE i vores eventområde med "The Joe Container" fra mandag til fredag. Sammen med deres ”Food Truck” i Fortuna ved bane 2, 3, 4 og 5. De kommer med friskpressede juicer, sandwich og gode vibes hele ugen.

Vi er glade for at byde JOE & THE JUICE-teamet velkommen til vores event.

Hos JOE & THE JUICE har det altid været vigtigt for os at støtte en aktiv ungdomskultur.

Vi tror på at fremme en sundere livsstil gennem vores produkttilbud, såsom vores sandwich og juice, som er fremragende proteinkilder og indeholder andre sundhedsfremmende ingredienser.

Som virksomhed tilbyder vi også forskellige aktiviteter til vores medarbejdere, herunder fodbold, yoga, fitness og partnerskaber med sportsudbydere. Disse initiativer har til formål at motivere vores medarbejdere til at leve sundere og samtidig styrke teamwork blandt juicerne.

Derfor er vi glade for at kunne meddele, at vi vil være en del af den kommende Dana Cup til sommer, hvor vores Juicere vil bringe vores energiske JOE-vibes og servere frisk juice, sandwich og meget mere. Vi glæder os til at deltage og vise vores støtte til dette fantastiske arrangement. Må det bedste hold vinde! Tak for din fortsatte støtte.

Med venlig hilsen JOE & THE JUICE-teamet

#PartnershipsForTheGoals

Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down