DANA CUP genrejst med fest

28. sep 2022

Spar Nord Fonden
Genrejsningsfesten for de frivillige hjælpere i Dana Cup og samarbejdsforeningerne blev en succes krydret med indslag præget af anerkendelse og optimisme.

400 – 210 Fortuna-tilknyttede og 190 fra samarbejdsklubberne - deltog i Genrejsningsfesten i Fiberhallen i Park Vendia. Med bedst tænkelige mad fra Bones, god vin på flasker og øl fra fustager blev den kulinariske oplevelse en succes, og det blev hele aftenen.

Et fornemt ridderslag indgik i arrangementet. Lions i Hjørring foretager, når nogen fortjener det, en tildeling af Skipper Clements Sværdet.

Genrejsningen af Dana Cup og mange års indsats til glæde og gavn for international ungdomsfodbold og et stort arbejde med at gøre Hjørring kendt verden over er en påskønnelse værd.

Derfor blev Dana Cups direktør og bannerfører gennem adskillige år – Jette Andersen – slået til ridder af Skipper Clements sværdet.

Lions Hjørring var repræsenteret, og det var Lissy Strier Poulsen, der motiverede og placerede ridderslaget på Jette Andersens skulder.

Der var stor taknemmelighed for hæderen, som Jette Andersen straks adresserede videre til alle de frivillige hjælpere, hvis indsats gør det muligt, at gennemføre så stort et arrangement som Dana Cup.

Jette Andersen ser frem til at fortsætte samarbejdet med de mange klubber.

Der var flere hædersbevisninger. Dana Cups tradition med at udpege Årets Dana Cup’er blev hold i hævn.

Årgang 2022 er Hanne Brusgaard, der er såvel en uvurderlig ildsjæl i opgaven med at samle og holde styre på de mange frivillige op til og under Dana Cup, som et Fortuna-medlem med det rigtig GRØNNE HJERTE, der banker året rundt. Hun fik overrakt hædersbevis og -gave af Dana Cups formand, Finn Larsen.

Han havde også påskønnelse til to – Karsten Dissing og Ronni Dalsager – der begge har været med ved Dana Cup i 25 år, som henholdsvis manden bag diverse arrangementer og beskæftiget med kampafviklingen.

Og så fortsatte festen med bl.a. standupkomikeren Christian Fuhlendorff og dans til bandet Back Yard.

Genrejsningsfesten er kommet op at stå, efter at Spar Nord Fonden har ydet 150.000 kr. til formålet. Fonden ønskede at påskønne det arbejde, de mange frivillige udfører omkring Dana Cup og samtidig opmuntre til at fortsætte den store indsats, efter at koronaen to gange satte alt på pause.

Søren Homann førte selskabet igennem den yderst vellykkede fest!

Tusinde tak til Spar Nord Fonden

Dana Cup Fest 2022

Dana Cup Frivilligfest 

Ridder - Jette Andersen

Dana Cup Direktør - Jette Andersen

Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down