Dana Cup og The Global Goals

05. jul 2024

Dana Cup og The Global Goals

Den 8. juni 2017 mødtes Dana Cup, sammen med repræsentanter fra andre nordiske fodboldturneringer og organisationer, med den norske statsminister i Oslo for at love vores støtte til FN's verdensmål for bæredygtig udvikling - The Global Goals

Sport og fodbold er meget mere end bare aktiviteter; de repræsenterer et sæt af værdier, og som verdens største bevægelse af mennesker repræsenterer sport og fodbold også en unik indflydelse på samfundet som helhed.

Guidet af målene er det nu op til os alle, regeringer, virksomheder, civilsamfund og offentligheden, at arbejde sammen for at bygge en bedre fremtid.

Denne sommer kan du opleve de farverige 17 Global Goal-effekter i vores Dana Cup Event Area. Shout out til Hjørring Kommune og Naturmødet for at dele deres smukke effekter.

HOLD DIG OPDATERET – SPRED ORDET – VIS DIN STØTTE
Hvilken handling vil du tage i dag? For hvert af de 17 mål er der mange positive handlinger, du kan tage for at gøre en reel forskel.

TAG QUIZZEN I DAG
Der er 17 Globale Mål og mange positive handlinger, du kan tage. Hvilke skal du fokusere på? Tag Global Goal Quiz for at hjælpe dig med at beslutte. Gennem den vil du opdage tre Globale Mål, du føler dig mest alignet med, og tre ting du kan begynde at gøre i dag for at gøre en forskel.

DEL DINE QUIZRESULTATER SDG BILLEDE
Del dit billede og mind venner om målene og de tilknyttede handlinger, som du vil udføre for at forbedre dit samfund og vores planet. #danacupsdgs

Sammen vil vi ændre verden.

 

Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down