Fårup Sommerland og Dana Cup

24. jun 2024

Fårup Sommerland og Dana Cup

Deltagelse i Dana Cup handler om ”Dana Cup-oplevelsen”, som ikke kun er fodbold, men også alle begivenhederne udenfor banen, som sikrer en fantastisk uge for alle i Hjørring, Danmark.

Fårup Sommerland er en af Danmarks største turistattraktioner med masser af vilde, sjove og vanvittige våde aktiviteter for hele familien! Alt lige fra Europas bedste rutsjebane til Danmarks største og vådeste vandland! Danmarks største vandland bliver endnu vildere og vådere denne sæson, med en udvidelse med to nyheder, hvoraf den ene er en verdensnyhed og den anden er Danmarks højeste og længste vandrutsjebane!

I 2022 landede Fønix – den ubetinget hurtigste fugl i alle danske skove med en topfart på 95 kilometer i timen. Den har en højde på 40 meter.
Fønix er fire gange kåret som "Europas bedste rutsjebane".

”Vi er meget glade for at fortsætte vores gode og mangeårige samarbejde med Dana Cup.

Vi lever af at skabe specielle øjeblikke og minder, der aldrig forsvinder. Vores motto er, at de største oplevelser er dem, vi har sammen, - og det er især et motto, der går smukt op i en højere enhed i sporten.

Så vi er så glade for, at vi sammen kan støtte hinanden i at levere fantastiske og mindeværdige oplevelser til unge mennesker” – siger Bettina Christensen fra Fårup Sommerland”

Fårup Sommerland og Dana Cup ”forenet gennem de største oplevelser!”

Husk at bestille dine billetter til Fårup Sommerland til sommer, mere information her

 

Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down