Gør dine drømme til virkelighed med Bambusa

16. feb 2023

Gør dine drømme til virkelighed med Bambusa

Bambusa og Dana Cup fortsætter samarbejdet for at give unge fodboldspillere mulighed for at følge deres drømme og deltage i Dana Cup Mini i maj og Dana Cup i juli.

Det norske brand, med base i Stavanger i Norge, har hjulpet klubber med at tjene mere end 100 millioner kroner siden 2017.

Bambusas miljøvenlige strømper harmonerer med Dana Cups virksomhedspolitik om at fokusere på bæredygtighed.

De har taget et bevidst miljøvalg og anvender bambus, som er en bæredygtig råvare, der ikke behøver gødning, sprøjtemidler eller kunstig vanding.

Bambusa giver jer en oplagt mulighed for at indsamle penge, som I kan bruge på en rejse til Danmark for at deltage i vores turneringer.

① Bestil varer ② Få varer leveret fragtfrit ③ Sælg varerne ④ Returner varer der ikke er solgt ⑤ Betal fakturaen og behold fortjenesten

”Vi er meget glade for at kunne forlænge vores aftale med Dana Cup med endnu et år.

Det er vigtigt for børn og voksne at forene sig gennem idræt, blive udfordret, udvikle sig og kunne udleve deres mål og drømme gennem idræt. Vi er overbeviste om, at et partnerskab med Dana Cup er det rigtige for Bambusa.

Fællesskabsfølelsen mellem klubber, spillere og de mange besøgende er helt fantastisk ved Dana Cup, som er i Bambusas ånd – et fællesskab for børn, unge og voksne.

Det er præcis, hvad Bambusa ønsker at understøtte med vores salgskoncept siger Maria Lund Bertelsen, Adm. Direktør, Bambusa Danmark”.

Dana Cup byder Bambusa velkommen tilbage som Dana Cup-partner.

Læs mere om Bambusa

* Kun tilgængelig på Færøerne samt i Danmark, Norge og Sverige

 

Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down