Holdfotos ved Dana Cup 2024

14. jun 2024

Holdfotos ved Dana Cup 2024

Alle hold vil modtage 1 holdfoto, 20 x 30 cm, gratis. Der kan kun være 1 hold pr. foto.

Fotos til alle
Det er muligt at forudbestille fotos til alle deltagere til en meget god pris. Du kan bestille holdfotos gennem din klub-login-side, og du vil modtage 1 holdfoto 20 x 30 cm til hver person på dit hold, sammen med en digital kopi.

Hvis du ønsker et foto med flere hold sammen, kan du tale med folkene ved holdfotoet for en specialpris. Hvis du ikke allerede har forudbestilt og betalt, kan du bestille og betale direkte til fotografen.

1 holdfoto kan have op til 60 personer, og prisen er pr. registreret hold, ikke pr. foto. Denne fotosession kan tage længere end 5 minutter, så vælg option 3 på bestillingslisten.

Afhentning af holdfoto – du vil modtage en SMS, når dine holdfotos er klar til afhentning ved TEAM FOTO-teltet i Eventområdet. Den digitale kopi vil blive sendt via e-mail inden for 5 arbejdsdage.

Det er vigtigt at møde op mindst 10 minutter før din bookede tid, fotosessionen vil tage 5 minutter.

Book din hold fototid her - dette gælder både de gratis fotos og de betalte fotos.

Dana Cup Portrætfotos

I år tilbyder vi også individuelle portrætfotos af spillere, trænere og ledere. Vi tager billederne i samme telt som holdfotos, lige efter din holdfotosession. En redigeret digital kopi vil blive sendt via e-mail inden for 10 dage.

Disse fotos er fremragende til din egen hjemmeside, sociale medier eller generel deling.

Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down