Fårup Sommerland et must under Dana Cup!

14. jul 2016
faarup

Fårup Sommerland et must under Dana Cup!

 

Er du med på Dana Cup, er det også et must, at du besøger Fårup Sommerland. Her kan du i smukke og meget spændende omgivelser slappe af ovenpå hårde kampe eller lade op til de næste opgør. Det er et attraktivt mål for de mange, der følger med de unge fodboldspillere til Danmark, og ønsker en lille pause fra kampspændingen. Fårup Sommerland har gennem årene vundet adskillige priser, og er en forlystelsespark ud over det sædvanlige. Det er en imponerende 5-stjernet attraktion, en top-klassificering, der garanterer for optimale oplevelser. Den 6. oktober blev Fårup Sommerland kåret som Europas næstbedste forlystelsespark.

Kun 40 km fra Dana Cup-centret er dette center placeret midt i noget af det skønneste og friskeste Danmark. Hvert år får såvel børn som voksne fantastiske oplevelser i Fårup Sommerland, oplevelser der i mange år frem over supplerer de gode minder fra Dana Cup. Det er oplagt, at benytte en pause i Dana Cup til en tur i Fårup Sommerland, og det er muligt, at runde Dana Cup af med en dag i Fårup Sommerland.

Deltagerne i Dana Cup kan ugen igennem med stor rabat købe billetter til DKK 220,- pr. person, eksklusiv transport, i Dana Cups Information. Billetterne kan også købes via deltagerklubbens login side. Så ligger de klar, når I kommer til Dana Cup check-in.

Fredag den 29. og lørdag den 30. juli er der indsat busser mellem Hjørring og Fårup Sommerland.

Der er afgang fra Busterminal på Hestkærvej: kl. 09.00, kl. 11.00 og kl. 13.00, og der køres retur fra Fårup Sommerland: kl. 16.00, kl. 18.00 og kl. 20.00

En billet, der dækker både transport og entré, koster DKK 310,- pr person. Den kan kun købes i Dana Cups Information.

Som noget helt nyt i år, kan man også køb et adgangs-armbånd til hele ugen for kr. 300,- excl. busbillet. 

Læse mere her 

Download Fårup Sommerland App'en til iPhone/iPad eller Android allerede i dag her

faarup-sommerland-logo

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down