Topmøde i G17

28. jul 2017
topmoedeG17

Topmøde i G17

Da Fortuna Hjørring og KoldingQ mødtes fredag formiddag i semifinalen i Klasse G17, var der tale om et dansk topmøde. Begge klubber hører til blandt de fire bedste i den danske 3F Liga, og på ungdomsplan mødes holdene også i den bedste række.

- Vi vandt før sommerferien det danske mesterskab i aldersklassen, og jeg kan heldigvis råde over det hold, som vi stiller med til Dana Cup i efteråret, fortæller cheftræner for Kolding, Jesper Bisgaard, der selvfølgelig ærgrer sig over, at hans hold tabte med 2-1 til Fortuna.

- Min opgave er at gøre spillerne klar til at tage det næste skridt mod toppen af dansk fodbold og indstille dem på den stil, som vi gerne vil spille i KoldingQ. Det betyder, at vi meget gerne vil spille med bolden og ikke sparke så meget, men der er jo ingen facitliste i fodbold, og den ene spillestil er hverken bedre eller mere rigtig end den anden. Jeg synes, at vi så to forskellige spillestile i dag, siger Jesper Bisgaard.
På den anden side af midterlinjen var cheftræner i Fortuna Hjørring, Henrik Larsen, naturligvis noget mere tilfreds.

- Det var et topmøde, og jeg synes, at det er fantastisk, at vi kan præstere så flot, når vi tænker på, at vi i går spillede tre kampe. Det gjorde KoldingQ også, men mine spillere har desuden alle haft opgaver med madlavning, oprydning og andet ved Dana Cup. Den kendsgerning sætter resultatet lidt i perspektiv, synes jeg.
Henrik Larsen er enig med Jesper Bisgaard i, at de mange tilskuere blev vidne til noget af det ypperste, som dansk pigefoldbold kan præstere.

- Vi har 5-6 landsspillere, og KoldingQ har vel det samme, siger Henrik Larsen, der erkender, at han har en vigtig opgave i at bygge videre på det fundament, som trænerne i U16 og U14 præsterer og dermed gøre de bedste klar til både 3F Liga og måske endda landsholdet.

- Når spillerne kommer til mig, forventer jeg, at ikke mindst de tekniske færdigheder er i orden. Vi arbejder videre med teknikken, men i høj også med den taktiske forståelse, påpeger han.
Fortuna Hjørring er med sejren klar til finalen i G17, der spilles på Nord Energi Arena i aften.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down