Dana Cup Hjørring og Fårup Sommerland klar til 2018

21. dec 2017
Orkanen 655x363

Dana Cup Hjørring og Fårup Sommerland klar til 2018!

Vi forsætter vores fantastisk samarbejde og Fårup Sommerland skal fyldes op med Dana Cup gæster endnu engang i 2018.

Fårup Sommerland er en af Danmarks største turristaktioner med mere end 60 vilde, sjove og vanvittige våde forlystelser. Er du til action, fart og spænding - så er der masser af fart over feltet, når du sætter dig til rette i en af Fårups mange rutsjebaner. Fårups nyeste forlystelse Hvirvelvinden kaster dig op og ned fra 19 meters højde, samtidig med at man roterer rundt. I Fårup finder du også Danmarks største opvarmede Aquapark. Der er masser af vandrutsjebaner i badelandet til den vilde vandhund, som ikke kan få nok af fart og spænding. Er du lidt af en vovehals, så prøv eksempelvis Vandkanonen, som er verdens første udendørs vandrutsjebane med frit fald og to loops. Når entréen er betalt, er alle forlystelser og Aquaparken gratis.

Noget nyt i 2018 er, at 2 trænere vil få gratis entré pr. 15 betalende spillere, og Fårup Sommerland laver en helt ny ”Trainers Lounge”. Loungen er til trænere og holdledere, og her kan man slappe af, hvis man har lyst til dette, og den vil også fungere som et mødested, når alle er klar til at rejse hjem igen.

Book jeres Fårup Sommerland billetter eller armbånd i god tid via jeres Dana Cup login side. Via jeres login kan I bestille enkelt billetter eller armbånd til hele ugen. Billetter med Dana Cup transport fredag eller lørdag kan kun bestilles ved ankomst til turneringen i vores Information.
Læs mere om Fårup Sommerland her

Vi kører diverse konkurrencer via SoMe op til Dana Cup Hjørring 2018, så følg med via vores SoMe kanaler.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down