Stor interesse for Dana Cup 2019

25. jan 2019
28.01.2019

Stor interesse for Dana Cup 2019

Tilmeldingerne strømmer ind til denne sommers Dana Cup, så vi er meget spændte og klar til at byde hele verden velkommen i Hjørring.

Hvert år evaluerer vi med vores hold, og hvert nyt år er vi spændte på at præsentere små forbedringer, som bevarer kvaliteten af vores begivenhed, og samtidigt forbedrer jeres oplevelse af turneringen - jeres erfaring er den vigtigste for os.

I 2019 har vi forbedret den digitale oplevelse – op til, under og efter turneringen – mere følger snart. Vi tilbyder 4 nye 7:7 klasser, som giver et nyt finaleprogram og endnu mere live-streaming. Der er også forbedringer på indkvarteringsområdet, så turneringens platform er mere end klar til jeres besøg denne sommer.

Vi er lige vendt hjem fra vores promotiontur i USA, Mexico samt Jomfruøerne og vi fortsætter til Polen i starten af februar. Det er vigtigt både at bevare vores relationer til eksisterende hold og samtidigt søge efter nye hold, som ønsker at opleve en af de mest fantastiske ungdomsfodboldturneringer i verden. En spændende konstatering fra vores rejser og også fra de tilmeldinger, som vi allerede har modtaget, viser en stigning i pigehold. #WePlayStrong #WomensFootball vokser helt sikkert i hele verden.

Udover at tilbyde en unik international ungdomsfodboldturnering over 5 dage med mere end 1000 hold fra 45 nationer har vi også andre sociale begivenheder for vores deltagere. Vi har et eventområde, som er gratis for alle deltagere – her kan I finde forskellige aktiviteter præsenteret af vores samarbejdspartnere. Et socialt mødested mellem kampe eller ganske enkelt afslapning med jeres holdkammerater eller nye venner fra andre hold.

I kan også nyde godt af:

Fårup Sommerland – som er på top 3 over de bedste forlystelsesparker i Europa i 2015, 2016, 2017 og 2018. (rabat på billetter til deltagere)

Nordsøen Oceanarium – Nordeuropas største akvarium. (rabat på billetter til deltagere)

Vandhuset - Park Vendia i Dana Cups centerområde – 50 meter swimmingpool, legeområde, vandrutsjebane og welnesscenter - også gratis for deltagere.

Dana Cup Information Center – kan hjælpe med dagsturer i og omkring Hjørring. Besøg de lokale museer og lær mere om de danske vikinger eller tag en tur til Skagen og se de 2 have mødes. Hjørring og Skagen

Velkommen til Dana Cup Hjørring i 2019 fra den 22. til den 27. juli – I er mere end velkommen.

Fårup Sommerland

 Nordsøen Oceanarium

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down