FC Start Minsk - G12 - Hviderusland

06. feb 2020
Minsk1 05.02

FC Start Minsk - G12 - Hviderusland

 

Historien om vores pigehold hvor pigerne er født i 2008/2009 går tilbage til september 2017. På det tidspunkt samlede træner Andrei Makhnach piger som elskede fodbold fra forskellige dele af Minsk by. Inden for de sidste 2,5 år er holdet blevet 2 x nationale mestre i Hviderusland og har også vundet nogle trofæer i udlandet. Da der ikke er nok stærke pigehold spiller holdet ofte mod drengehold som er et år ældre, det tvinger pigerne til at spille med høj fart og fuld koncentration.

Den første generation af piger fra Hviderusland deltog i Dana Cup i 2017 og 2018. De deltog med samme træner (med under navnet FC Minsk). De blev 2 x vindere i G12 og spillede også finalen i G13. Så vi har de bedste minder fra Dana Cup Hjørring, men ikke kun pga. turneringen. Atmosfæren, venligheden og glæden overalt i sommerdagene er hovedårsagen til, at vi vælger at deltage igen. Dana Cup er turneringen som man ønsker at vende tilbage til igen og igen.

Efter et års pause i 2019 vil vi gerne vinde G12 for 3 gang til sommer, og vi forbereder os så godt som vi kan.

Vi påskønner og respekterer alle 17 Global Goals, men det mål der står os nærmest, er mål nummer 3 ”Sundhed og Trivsel”. Uanset om vi bliver de bedste, eller om pigerne bliver professionelle fodboldspillere, så er det altid vigtigt at tage ens sundhed alvorligt. Ingen sygdom, ubehag eller ulykker. Vi skal gøre det bedste for at beskytte børn mod den slags.

Læs mere om Global Golas her

Videohilsen på YouTube

Klubbens YouTube Kanal

Minsk2 05.02

Minsk3 05.02

 

 

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down