Borgmesteren tog imod, og flammen blev tændt

25. jul 2022

Borgmesteren tog imod, og flammen blev tændt

Siden den første Dana Cup blev afviklet i 1982, er der skabt en række traditioner. En af dem, at flammen ved City Scenen bliver tændt som et signal til Hjørring og byens gæster om, at nu er Dana Cup i gang. Flammen tændes af byens altmuligmand Krumme og Hjørring Kommunes borgmester i fællesskab.

Selv om vejret viste sig fra sin dårligste side med masser af regn, var der alligevel store smil, da det lykkedes at tænde flammen med hjælp fra Grüner Fotball IL fra Norge og All American FC fra Ohio i USA.

Efterfølgende blev de to hold, der er udvalgt til at repræsentere alle 830 hold, inviteret til at møde borgmester Søren Smalbro i byrådssalen.

Her bød borgmesteren velkommen til Hjørring og beklagede det kedelige regnvejr og beroligede med, at vejrudsigten byder på masser af sol og varmegrader resten af ugen.

Også Dana Cups direktør Jette Andersen var til stede på rådhuset.

- Velkommen til Hjørring og til Dana Cup. Jeg håber, at I får en god turnering og spiller nogle gode kampe, men det vigtigste er, at de I har nogle dejlige dage og måske får nye, gode venner, påpegede hun.

 

Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down