Dana Cup byder Biotex velkommen som officiel partner

10. jan 2023

Dana Cup byder Biotex velkommen som officiel partner

Dana Cup har budt Biotex velkommen til Dana Cup-familien.

Jette Andersen, direktør ved Dana Cup, er begejstret for den nye aftale, da begge parter deler den samme passion for at forene, styrke og udvikle børn og unge. Biotex går forrest og tager stilling til de udfordringer, der påvirker vores verden i dag, hvilket er en ekstra bonus, da vi deler de samme holdninger.

Aftalen vil betyde, at Biotex arrangerer “Biotex Mud Soccer Competition” på Dana Cup eventområde, hvilket helt sikkert bliver en af de sjoveste aktiviteter til sommer.

Biotex har en uforlignelig filosofi om at ”Snavs er godt”. Det er måske et spøjst ordvalg for et vaskemiddelmærke, men vi tror på, at snavs og rod kan være en positiv oplevelse for alle. Vi er her for at inspirere folk til at handle for det kollektivt bedste, fordi vi tror på at alle har magten til at gøre en positiv forskel for den verden, vi lever i, og bør lade os bekymre os om snavset bagefter.

Vores hovedfokus er på unge mennesker, fordi de skaber forandringer. Unge mennesker trives, når de ved, at de ikke er alene. Biotex ønsker at bringe mennesker sammen, så vi kan hjælpe børn med at skabe mening i deres liv og understøtte det samarbejde, der er afgørende for deres udvikling og velvære.

Biotex er derfor begejstret for at blive officiel sponsor til Dana Cup 2023. Fordi Dana Cup-turneringen forener yngre fodboldspillere, familier og venner, og vi deler passionen for at styrke og opmuntre disse unge fodboldspillere til at være aktive, gøre deres erfaringer og vokse. Og med Biotex kan dette gøres uden frygt for at blive snavset.

Sammen kan Biotex og Dana Cup vise, at det at blive beskidt kan være en positiv oplevelse. Ved at bringe mennesker sammen, kan vi bygge en lysere fremtid som vi alle ønsker for ungdommen, planeten og samfundet. For når vi arbejder sammen, er vi stærkere, og kan opnå alt.

Biotex vil også gerne bevise over for forældrene, at snavs virkelig er godt, fordi vi ved at handling har en positiv indvirkning på unge menneskers velbefindende. Børn har således brug for støtte til at udforske, lære og opleve verden omkring dem for at kunne leve et sundere og lykkeligere liv. Og forældrene kan være helt trygge ved, at vi kan klare alle de pletter, som deres børn måtte rage til sig undervejs.

Ligeledes kan man stole på kvaliteten og styrken i vores produkter og ikke bekymre sig om deres miljøpåvirkning. Vores løfte er at fortsætte med at arbejde på at gøre vores brand så bæredygtigt som muligt uden at gå på kompromis med kvaliteten. For vores fantastiske vaskemidler bør påvirke jorden så lidt som muligt.

Biotex – Vær hård mod pletter og mild mod planeten.

Dana Cup og Biotex

 

Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down