Dana Cup genåbner med FODBOLD

18. jul 2022

Dana Cup genåbner med det, det drejer sig om: FODBOLD!

Når Dana Cup genåbner mandag den 25. juli er det med en 2022-udgave i lidt anderledes udseende end i tiden, inden koronaen kom til at koste en pause på tre år.

Det er 39. gang, der afvikles Dana Cup, og der har samtlige gange været fest omkring åbningen. Det bliver der også i 2022, hvor tonen straks bliver slået an: FODBOLD, FODBOLD OG FODBOLD…

De tusindvis af deltagere, der er strømmet til Hjørring fra nær og fjern skal føle sig velkomne og byens borgere skal glæde sig over at følge den livsbekræftende ungdom.

Optog fra HALLEN Park Vendia, gennem byen mod Nord Energi Arena med musik og fest. Her bliver byen trukket med, og når Nord Energi Arena åbner kl. 18:30 er det med aktiviteter.

Musikalsk underholdning og kl. 19:10 spilles der en 20 + 20 minutters åbningskamp. Det er den største forskel fra de senere år. Men sådan startede Dana Cup og nu er fodbolden tilbage på åbningsdagen.

Det bliver det helt klart for enhver, at nu kommer der en uge med masser af fodbold.

Borgmester Søren Smalbro klarer den officielle åbning af Dana Cup 2022, når han byder de mange unge og deres følgere velkommen til Hjørring og ønsker dem en oplevelsesrig turneringsuge i Hjørring.

Velkommen til Dana Cup 2022...dejligt at se jer igen.

Tidsplan for åbningsarrangement

 

Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down