Dana Cup og Spiideo

23. jul 2022

Dana Cup og Spiideo

Dana Cup, med mere end 1000  ungdomsfodboldhold fra mere end 45 lande, har indgået et eksklusivt, flerårigt partnerskab med Spiideo for automatisk streaming af kampe til fans, forældre og trænere verden over.

Spiideo og Dana Cup er glade for at kunne annoncere et streamingsamarbejde til Danmarks største sportsbegivenhed.

Det første år vil Dana Cup implementere Spiideos automatiserede kamerasystemer og produktionsværktøjer for at kunne streame mere end 250 kampe og mange flere i de kommende år. Alle kampe vil være tilgængelige via Spiideo Play, og kan købes per kamp eller som turneringspakke.

-Det var tydeligt fra starten, at Spiideo har alle de nødvendige værktøjer til at streame en turnering som Dana Cup, siger Torben Vandsted, pressechef hos Dana Cup.

- Ved at være cloud-baseret og tilbyde både faste og mobile muligheder for streaming, kan vi tilbyde en god service til vores hold og deres fans."

-Dana Cup er på en mission for at forene verdens unge gennem fodbold; og vi er utrolig glade for, at vi kan være en del af den rejse med dem, siger Spiideos CEO & Co-Founder, Patrik Olsson.

-Vi er glade for, at vores automatiserede produktionsplatform kan hjælpe Dana Cup med nemt at skalere adgang til højkvalitetsudsendelser og give holdende videoanalyseværktøjer i verdensklasse til at forbedre deres præstationer.

Dana Cup finder sted fra den 25.-30. juli i Hjørring, Danmark.

Om Dana Cup

Om Spiideo

Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down