Hjørrings nye borgmester glæder sig

24. jul 2022

Hjørrings nye borgmester glæder sig

For første gang skal Hjørrings nye borgmester, Søren Smalbro, byde 830 fodboldhold fra store dele af verden velkommen til byen og kommunen.

Og han glæder sig.

- Så længe tilbage, jeg kan huske, har uge 30 altid stået i Dana Cups tegn. En uge med sommer og masser af fodbold i hele kommunen. Byen og egnen står på den anden ende. Butikkerne holder længe åbent, og de lokale foreninger stiller med frivillige og er dermed med til, at det store arrangement kan afvikles til alles store tilfredshed, siger Søren Smalbro, der allerede mandag formiddag kommer på banen.

Sidst på formiddagen tænder han nemlig flammen ved City Scenen sammen med spillere og ledere fra to hold, der er udvalgt som repræsentanter for samtlige hold i turneringen. Flammen vil brænde under hele turneringen. Efterfølgende bliver de to hold inviteret med i byrådssalen, hvor borgmesteren tager officielt imod. Senere mandag aften holder Søren Smalbro åbningstalen på NordEnergi Arena foran de mange tusinde deltagere, ledere og familier. Endelig vil borgmesteren også deltage og holde tale ved det traditionsrige VIP-arrangement tirsdag aften i Fiberhallen.

- Jeg glæder mig rigtigt meget. Dana Cup er en utrolig vigtigt begivenhed for hele Hjørring Kommune, og under corona-pandemien har vi virkelig savnet at byde alle fodboldspillerne velkommen. Dana Cup sætter Hjørring på verdenskortet, og turneringens betydning kan ikke understreges kraftigt nok, påpeger Søren Smalbro.

- Nu har vi lagt corona bag os. Vi kan rejse på tværs af landegrænser, og jeg fornemmer tydeligt, at alle har savnet at komme ud og nyde friheden og mødes igen, understreger Hjørring Kommunes borgmester.

 

 

Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down