Hurtigt let til fods

27. jul 2022

Hurtigt let til fods

Ved Dana Cup skal spillerne ikke kunne bevise teknisk kunne og hurtighed men også fysisk udholdenhed under hele konkurrencen. Det er så meget desto vigtigere at restituere i pauserne mellem kampene, og hvad kunne ikke være dejligere end en fodmassage og dette ovenikøbet ganske gratis.

  • For halvanden måned siden åbnede vi vores forretning, og da tænkte vi at det kunne tage op til en sportsuge som Dana Cup for at få hurtig feedback på vores produkt, beretter stifteren Christopher Leth, der er meget begejstret for sit første Dana Cup.

Visionen af familievirksomheden er at få udbredt alle, hvor behagelig, afslappende og afstressende en god fodmassage kan være, og hvor stor betydning, det kan have for at bevare sunde og bevægelige fødder hele livet. Foruden fødder kan massageproduktet også bruges til at massere fodled og lægmuskler, hvor den dybdegående shiatsu massage sørger for at løsne spændinger, stimulere blodcirkulationen og lindre muskelømhed.

  • Indtil videre har der kun været positivt feedback på vores produkt, smiler Christopher og siger: Der må meget gerne komme mange flere!

Uden forudgående aftale kan alle deltagere - med eller uden trætte fødder - forkæle sig selv med en lille wellness-pause i Dana Cups eventområde.

Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down