Royal Unibrew og Dana Cup forlænger samarbejdet

12. jun 2024

Photo: Distriktschef Peter Christian Jensen fra Royal Unibrew flankeret af Dana Cups Direktør Jette Andersen og Partner & Event Manager Thomas Gaardsøe.

Dana Cup/Fortuna-koncernen har indgået en 4-årig sponsorkontrakt med Royal Unibrew A/S.

Det er en forlængelse af den allerede eksisterende aftale. Fra koncernens side er der stor glæde, efter at aftalen er faldet på plads. Der er gode erfaringer med samarbejdet med Royal Unibrew.

Sponsor er også tilfreds med det forsatte samarbejde

-Vi er utroligt stolte af at være sponsor for Fortuna Hjørring og Dana Cup, Danmarks største sportsbegivenhed målt i omsætning i lokalområdet, siger distriktschef Peter Christian Jensen, fra Royal Unibrew A/S

-Vores engagement i denne fantastiske turnering understøtter ikke kun de mange talentfulde fodboldspillere, men bidrager også væsentligt til lokalområdet. Det er en fornøjelse at være en del af en begivenhed, der skaber så meget positivt og er med til at styrke fællesskabet i Hjørring.

I år har vi desuden en spændende nyhed - Faxe Kondi Pro, en sportsdrik med elektrolytter, der er udviklet specielt til at støtte atleterne i deres præstationer. Vi ser frem til at introducere denne nye drik og håber, den vil være en stor hjælp for alle deltagerne i Dana Cup.

 

Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down