Stort rykind i aften

24. jul 2022

Stort rykind i aften

De seneste dage er der kommet fodboldspillere fra mange lande til Hjørring, og i centerområdet har børn og voksne været synlige, mens forberedelserne til en af verdens største fodboldturneringer har været i fuld gang.

I løbet af søndagen er endnu flere kommet til, og i aften ventes det helt store rykning, når adskillige færger fra Norge anløber havnen i Hirtshals, lige som færger fra Göteborg i Sverige lægger til i Frederikshavn.

- Søndag aften byder vi velkommen til omkring 3.000 spillere og ledere, der ankommer fra Norge og Sverige. Her er vi klar med knap 60 busser, som vil transportere dem til deres respektive indkvarteringssteder, som typisk er skoler i og omkring Hjørring. Mandag er vi klar til at modtage de sidste, fortæller Jørgen Nielsen, der sammen med sin hustru, Dorthe, igennem flere årtier har lagt et utroligt komplicerede puslespil, der får fodboldspillere og busser til at gå op i en højere enhed.

De ansvarlige for transporten sørger desuden for, at hold, der flyver til jyske lufthavne, bliver hentet i busser, lige som de tilbyder gratis transport fra indkvarteringsstederne til centerområdet i Hjørring og eventuelt videre til fodboldbanerne i Hjørring og i omegnen.

 

 

Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down