Team Interview - Garden City Panthers FC - Nigeria

28. mar 2023

Team Interview - Garden City Panthers FC - Nigeria

Lidt baggrundsviden. Hvad er navnet på din klub, og hvor kommer I fra?

Vi er Garden City Panthers FC. Siden 2013 har vores fodboldklub, med tilnavnet "Panthers”, været i stand til at sætte spillernes akademiske og atletiske færdigheder på en praktisk prøve. Klubben ligger i den smukke by Abuja, Federal Capital Territory, og træner på M.K.O. Abiola National Stadium Abuja.  Her arbejder klubben med alle aspekter af spillernes læring og træning for at sikre, at de udvikler det fysiske, tekniske, taktiske og mentale grundlag, der kræves for at præstere.

Fortæl os, hvad det betyder for dig og dit hold at deltage i Dana Cup?

Som fodboldklub med unge spillere fra Nigeria betyder deltagelse i Dana Cup meget for klubben, spillerne og supporterne. Vi ønsker at være en del af Dana Cups historie, som strækker sig over 40 år. At deltage i Dana Cup 40-års jubilæumsturnering bliver en fantastik historie for os alle. Et af højdepunkterne ved en international turnering som Dana Cup er muligheden for at teste os selv mod international modstand i topklasse, og at fordybe os i et land med en unik tradition og historie samt at skabe venskaber og varige minder.

Hvad er dine mål og forventninger til Dana Cup 2023?

Vores mål er at vinde trofæet og give vores atleter mulighed for at blive scoutet af europæiske fodboldklubber. Oplevelsen er dog vigtig for, at unge spillere mindst én gang i en ungdomsspillerkarriere (12-18 år) kan få chancen for at rejse til udlandet.  De ser tingene i det større perspektiv, fordyber sig i en udenlandsk fodboldkultur og tester deres færdigheder mod udenlandske hold.

At fordybe sig i en fremmed kultur kan være livsændrende! At tage sig tid til at besøge historiske seværdigheder, kirker, slotte og monumenter, som du tidligere kun har læst om i et rejsemagasin, er betagende og en vidunderlig læringsmulighed. Kombiner dette med at smage lokale retter og interagere med lokalbefolkningen, hvilket er en oplevelse, man ikke bør gå glip af. Det er en vigtig del af lærings- og uddannelsesprocessen for studerende atleter i alle aldre.

Dana Cup har givet et løfte om at støtte FN's Verdensmål – hvilket mål vil I spille for ved Dana Cup 2023?

Verdensmål nr. 13: Klimaindsats - Der er et presserende behov for at beskytte vores miljø mod ødelæggelse, da verden oplever en hidtil uset global opvarmning. Hvis vi ignorerer denne trussel, bringer det vores planet og vores børns fremtid i fare.

Læs mere om Verdensmålene her

www.gardencitypfc.com
Facebook: @GardenCityPFC
Instagram @gardencitypfc
Twitter @GardenCityPFC

Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down