Team Interview - Stångebro United - Sweden

03. apr 2023

Team Interview - Stångebro United - Sweden

Lidt baggrundsviden. Hvad er navnet på din klub, og hvor kommer I fra?

Vi er Stångebro United, U14-piger. Stångebro er et ungdomsfodboldakademi fra Linköping Sverige. Akademiet blev grundlagt i 2012 under navnet MB United, hvor MB er det navn, vi bruger til kamp og på sociale medier. Vi træner og spiller mindst fem gange om ugen hele året, og mange på akademiet går også på samme skole, hvor fodbold er en del af skemaet. Vores holdfarver er hvide eller sorte, men farven er ligegyldig. Vi har drenge og piger med forskellig baggrund i vores akademi, som alle arbejder for samme formål.

Fortæl os, hvad det betyder for dig og dit hold at deltage i Dana Cup?

Vi skal deltage i Dana Cup 2023, i G14 klassen, 11:11. Det vil give os nye oplevelser at tage med hjem til vores fodbolduddannelse. At spille 11 mod 11 vil være nyt for os, og det bliver interessant at se, hvordan vores hurtige og afleveringsorienterede spil vil udfolde sig over et større felt.

Hvad er dine mål og forventninger til Dana Cup 2023?

Vores mål er at vinde og selvfølgelig at have det sjovt, samt at møde folk fra andre lande og få nye venner.

Dana Cup har givet et løfte om at støtte FN's Verdensmål – hvilket mål vil I spille for ved Dana Cup 2023?

Verdensmål nr. 5 - Ligestilling mellem kønnene. At lære andre mennesker at kende fra hele verden er et af vores hovedmål med deltagelsen, hvilket bidrager til at opnå ligestilling. At lave det, du elsker, i vores tilfælde at spille fodbold og have de samme muligheder uafhængigt af dit køn, er vigtigt for hele verden, hvis vi vil fortsætte med at udvikle unge pigers drømme og færdigheder. Et mål alle bør stræbe efter.

Læs mere om Verdensmålene her

Instagram @mbunitedgirls

Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down