Thomas Gaardsøe Partner- og Eventchef

21. dec 2023

Thomas Gaardsøe ny Partner- og Eventchef

Den 3. januar 2024 tiltræder 44-årige Thomas Gaardsøe stillingen som partner og eventchef i Dana Cup. Her ser direktør Jette Andersen frem til, at få Thomas i sin stab, og den nye Partner og Eventchef har store forventninger til at træde ind blandt kolleger i en organisation, hvor man sætter sparring, kommunikation og målrettet indsats i højsædet.

I det seneste par år har den tidligere professionelle fodboldspiller været ansvarlig for medarbejdere og kultur hos den aalborgensiske virksomhed KT Elektric A/S.

Thomas begyndte sin professionel fodboldkarriere i 1998 hos AaB. Siden var han på banen hos engelske Ipswich Town FC og West Bromwich Albion FC. Der blev rundet af i AaB og Esbjerg fB.

Fra 2013 til 2020 arbejdede Thomas som fodboldagent, ligesom han har været ekspert hos diverse medier.

Nu drejer det sig så om aktiviteten uden for selve fodboldbanen, men en aktivitet der er af største betydning, når der skal genereres midler til en stadigt mere økonomisk krævende fodboldverden.

Thomas mindes sine ungdomsår med store oplevelser ved forskellige fodboldstævner - især det fællesskab sporten er eksponent for.

- Jeg forstår vigtigheden af, at de unge får disse oplevelser med hinanden og det er jo netop noget, som Dana Cup og de mange frivillige er garant for. Jeg glæder mig enormt til at blive en del af den organisation!

Thomas har en ganske omfattende netværk såvel inden for sporten som i erhvervslivet. Det netværk vil han – sammen med kollegerne hos Dana Cup - pleje og udbygge straks han er på kontoret i Dana Cup umiddelbart efter årsskiftet.

Velkommen til Dana Cup-familien.

Bliv partner

Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down