To fik awards ved VIP-aften

27. jul 2022

To fik awards ved VIP-aften

Gode traditioner bør holdes i hævd og en af dem er, at ledere, sponsorer og inviterede gæster mødes til den særlige VIP-aften om tirsdagen under Dana Cup. En anden tradition er, at der på VIP-aftenen uddeles awards til personer, som har ydet en særlig indsats.

De første Dana Cup Honor Award blev uddelt i 2017, og i år blev der uddelt to awards.

Den ene gik til Birger Simonsen, der igennem sit firma Dues Sportsrejser siden 1984 har sendt i tusindvis af norske fodboldspillere til Dana Cup. Dues Sportsrejser og Dana Cup har haft et usædvanligt tæt og frugtbart samarbejde til glæde for begge parter. Birger Simonsen har nu afhændet sit livsværk.

Den anden modtager var Nils Petter Aarrestad fra Hinna Fotball i Norge. I sin begrundelse for at uddele prisen til den norske leder nævnte aftenens toastmaster og medlem af Dana Cups bestyrelse, Karsten Dissing, at Nils Petter Aarrestad har kæmpe betydning for udviklingen af norsk ungdomsfodbold, og naturligvis ikke mindst i Hinna, samt at han er særdeles trofast understreger behovet for, at norske ungdomsspillere skal opleve Dana Cup.

Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down