Update fra USA og Mexico

25. jan 2023

Dana Cup er lige vendt hjem efter en 10-dages promoveringsturné i USA og gennem Mexico.

Første deltog vi i United Soccer Coaches Convention i Philadelphia. Det var en dejligt at udveksle erfaringer med klubber, holdledere, trænere, partnere osv.

Der var stor interesse blandt amerikanske hold at deltage i Dana Cup 2023. I øjeblikket er 12 hold tilmeldt og i de næste måneder er der flere tilmeldinger på vej.

Anden del af turen gik til Mexico City og Guadalajara i Mexico, som er et smukt land fyldt med fantastiske og fodboldelskende mennesker.

Det var en ære at kunne besøge så mange klubber på vores tur, for at få en større forståelse for, hvor vores gæster kommer fra, hvad der driver dem, og hvilke udfordringer de står over for, når en rejse fra Mexico til Hjørring i Danmark skal lykkedes.

At deltage i Dana Cup er en fantastisk oplevelse for børn var alle klubber enige om. Udover den internationale atmosfære, hvor man møder mod hold fra hele verden, oplever børnene det at rejse, opdager andre kulturer og alt imens får nye venner for livet.

Sidste år kunne Dana Cup byde 16 hold fra Mexico velkommen, og dette år har vi sat barren endnu højere, da der forventes mellem 20-25 hold fra Mexico til vores jubilæumsturnering.

Vi vil derfor gerne sige tak til vores officielle agent i Mexico, Patricia Espinosa, for at stå for organisationen og tak til alle de klubber, ligaer og personer, som vi mødte på vores tour.

Velkommen til Dana Cup 24.-29. juli 2023!

 

Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down