Vind trøje og sjældne frimærker

29. jul 2022

Vind trøje og sjældne frimærker

Hjælpeorganisationen Bevar Ukraine er på Dana Cup for at samle midler til køb af en ambulance, som der er stort behov for i øjeblikket. I boden i centerområdet sælges traditionelle ukrainske produkter, og hele overskuddet går til køb af en brugt ambulance.

- Vi er desværre et stykke fra at nå i mål endnu, men nu giver vi kunderne ekstra merværdi, hvis de handler i vores bod, fortæller Oleksandr Gerasymovych, der er leder af hjælpeorganisationen Bevar Ukraines afdeling i Aalborg.

- Vi er utroligt taknemmelige for, at anfører hos den danske superligaklub FC Midtjylland Erik Sviatchenko har valgt at donere en kamptrøje med det ukrainske flag på til os. Erik har ukrainske rødder og følger naturligvis situationen i landet tæt, og derfor vil han gerne hjælpe os. Kunder, der handler hos os, deltager i lodtrækningen om Eriks kamptrøje, lige som jeg selv sætter et antal sjældne ukrainske frimærker på højkant. Frimærkerne er kun produceret i et meget begrænset antal og forventes at blive ganske værdifulde for samlere, siger Oleksandr Gerasymovych, der håber, at spillertrøje og sjældne frimærker kan være med til at nå ambulancen.

Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down