A-Z leger med Dana Cup

27. apr 2023

Sektionschef Lone Krogh Andersen har været på besøg hos Dana Cup for at konfirmere samarbejdsaftalen. Sektionschefen er her flankeret af salgskonsulent Thomas Hugo Møller og Dana Cups direktør Jette Andersen.

A-Z leger med Dana Cup

A-Z i Hjørring og Dana Cup har indgået samarbejde. A-Z ønsker at ”lege” med Dana Cup og Fortuna-koncernen.

Når der i uge 30 - perioden fra 24. til 29. juli - afvikles Dana Cup er A-Z med i Park Vendia. Sektionschef Lone Krogh Andersen ønsker, at A-Z bliver en del af Hjørrings store festlige og farverige Dana Cup, og hun ønsker at butikken har nær tilknytning til Fortuna og Dana Cup hele året.

I første omgang er A-Z med i Dana Cup’s eventområde med et 400 kvadratmeter stort udstillingstelt. Her viser A-Z LEGO-produkter og ”festivaludstyr”.

- Jeg er overbevist om, at vi får det godt med, at være tilstede midt i det formidable folkeliv, der er omkring Dana Cup, siger Lone Krogh Andersen.

- LEGO henvender sig jo til alle aldersgrupper og ikke mindst til de unge, der er rigt repræsenteret på Dana Cup. Derfor er LEGO hovedingrediensen i vores udstilling, men der bliver også spændende ”festivaludstyr”, som Dana Cup-deltagerne kan får gode oplevelser med.

- Vi er meget tilfredse med, at A-Z vælger, at komme på banen, når vi får omkring 20.000 unge mennesker til vores turnering, siger salgskonsulent Thomas Hugo Møller fra Dana Cup.

-For os betyder det meget, når det lokale forretnings- og erhvervsliv vælger at være tilstede, når det går løs på Dana Cup. Det sker nu også med A-Z, og det bliver en kæmpe oplevelse for deltagerne, for butikken og for os på Dana Cup.

 

 

Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down