Hårdt arbejde bærer frugt

24. jul 2022

Hårdt arbejde bærer frugt

Fodboldhold fra stort set hele verden har igennem årene deltaget på Dana Cup i Hjørring. Desuden har repræsentanter for turneringen flittigt deltaget på trænerkonventer i bl.a. USA og besøgt klubber i mange lande.

- Vi har oparbejdet et kæmpe stort internationalt netværk, og det har vi draget fordel af i forberedelserne til den turnering, som vi heldigvis må have lov til at afvikle. Vi har hele tiden holdt tæt kontakt til klubberne i netværket, og det har været hårdt arbejde at tiltrække hele 830 hold til dette års Dana Cup. Men nu bærer det hårde arbejde frugt, og vi er meget stolte over resultatet, understreger ansvarlig for marketing, Alison Leigh Forman.

- I vores dialog med klubberne har vi konstateret, at de klubber, der har sendt hold til Hjørring år efter år, har længtes efter Dana Cup lige så meget som os. Eksempelvis er der tilmeldt 10 hold fra Mexico. Vi har gennem årene knyttet tætte venskabsbånd til mange klubber i landet, blandt andet igennem vores agent i Mexico Patricia Espinosa, og vi ved, at de elsker Dana Cup.

- Desuden ved vi, at de klubber, der er en del af Klub 100, fordi de i årenes løb har sendt 100 eller flere hold til Dana Cup, har savnet turen til Hjørring. Dana Cup er en stærk del af deres DNA, og de har glædet sig helt vildt. Det ses ved, at f. eks. Vidar FK kommer med 17 hold. Det samme gør Bjarg IL, mens Hinna Fotball har tilmeldt 13 hold, fortæller Alison Leigh Forman.

 

 

Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down