Stille dag på kontoret

28. jul 2022

Stille dag på kontoret

- Jeg kan næsten ikke huske en Dana Cup, hvor vi i juryen er blevet præsenteret for så få udfordringer. Med flere end 2000 kampe kan det selvfølgelig ikke undgås, at der opstår uenigheder, både på og udenfor banerne, men det er småting.

Sådan siger leder af juryen under Dana Cup, Finn Larsen, der står i spidsen for den stab af medarbejdere, der dels udstikker retningslinjerne for, hvordan turneringen skal afvikles, og dels behandler uenigheder i forbindelse med afvikling af kampene.

- Jeg vil gerne rose klubberne for at have taget reglerne til sig. Retningslinjer og vores anvisninger og afgørelser bliver fulgt. Eksempelvis tror jeg ikke, at vi har set et eneste tilfælde, hvor en klub ulovligt har benyttet en spiller, der har fået en udvisning efter et rødt kort. Her er reglen, at den pågældende spiller har karantæne i den efterfølgende kamp, og vi har ikke opdaget en klub, som har snydt med den regel, siger Finn Larsen, der er rustet til at håndtere de kampe, hvor der er noget på spil og derfor afvikles med noget mere intensitet end de indledende kampe.

- Vi ved selvfølgelig godt, at nerverne kan sidde lidt udenpå tøjet hos nogle af holdene, hvis de har gode chancer for at spille sig videre mod finalerne. Derfor sætter vi også meget bevidst dommere med ekstra erfaring og kompetence til at dømme de sidste kampe, påpeger han.

 

 

Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down